Cea mai frecventă abatere sexuală a bărbaților

Multe femei nu sunt clare ce vor partenerii lor de la ei în dormitor. Intimitatea nu mai este tabu pentru femei. O aduc în discuție ori de câte ori pot. Ei vorbesc despre greșelile și nepăsarea bărbaților în pat.


Care este cel mai bun mod ca un bărbat să se comporte în privat?

Uneori, comportamentul intim al unui bărbat este diferit de partenerul său. O femeie are nevoie doar de tandrețe, căldură și un sărut. Dorințele mai intense ale bărbaților pentru sex pot fi declanșate de alte gesturi decât cele care sunt menite să le declanșeze. Nu toate femeile sunt de acord cu asocierea dintre mărimea sexului și un bărbat puternic. Femeile acordă o importanță mai mare laturii emoționale a sexului și emoțiilor implicate decât plăcerii sexuale. Un motiv este că femeile secretă multă oxitocină în timpul sexului, ceea ce stimulează conexiuni emoționale puternice. Prin urmare, femeile sunt mai conectate emoțional la relațiile lor intime.

Bărbații sunt mai deschiși la sexul ocazional. Ei pot avea o relație sexuală pur sexuală, fără atașamente emoționale sau sentimentale. Un joc sexual poate face ca femeile să devină atașate emoțional de partenerii lor și pot fi dezamăgite de dezinteresul sau ușurința manifestată de partenerii lor după sex. În ceea ce privește intimitatea în dormitor, există o diferență între bărbați și femei. În timp ce bărbații sunt mai entuziasmați de ideea de sex decât femeile, senzațiile sau fanteziile sunt mai atrăgătoare pentru femei. Barbatii pot simti ca sunt mai putin interesati de sex sau au prea multe emotii. Cu toate acestea, odată ce lucrurile se încălzesc, intensitatea actului sexual poate deveni destul de mare. Un alt grup de femei experimentează mai multă excitare sexuală din fantezii explicite decât relațiile romantice. Deși putem crede că femeile sunt mai puțin modeste decât bărbații, această tendință pare să devină din ce în ce mai comună. Numărul femeilor care se bucură de sex într-un mod mai sălbatic sau obraznic este în creștere.

Sistemele sexuale masculine și feminine diferă, totuși. Femeile sunt mai pregătite pentru sex decât bărbații și este important să înțelegem că doar pentru că sunt pregătite pentru sex nu înseamnă că sunt pregătite pentru ca partenerul lor să facă sex. Celebra frază „Preludiul nu este un lux, este o necesitate”


Bărbații fac greșeli în sex

Nu vă grăbiți și nu neglijați să oferiți partenerului dvs. un mediu plăcut și un mediu satisfăcător. Bărbații care doresc să facă sex în public cu femei ar trebui să se asigure că creează o atmosferă primitoare și confortabilă.

Sari peste preludiu ar putea duce la esec, un posibil act in intimitate si chiar daca dorinta poate fi mare, femeile au nevoie de o mangaiere. Un sărut, o șoaptă, declarații de afecțiune, priviri tandre și gesturi s.a.m.d. ;

Dacă ignori limbajul corpului femeii, acesta poate fi perceput ca o lipsă de respect sau atenție. Când o femeie se simte confortabil cu bărbatul ei, ea va trimite semnale care indică dispozițiile și dorințele ei. Bărbatul ar trebui să observe reacția ei la atingere și/sau sugestii verbale. Acest tact îi permite bărbatului să respecte atât dorința, cât și respingerea femeii de lângă el. Nu este recomandat să insistați asupra semnelor repetate de respingere de la femeie. În general, femeia va respinge orice atingere pe care o percepe ca fiind dificilă, neplăcută sau inconfortabilă sau va încerca să-și schimbe poziția dacă nu dorește să continue relația intima.

Ancoră – dorința nesățioasă a unui bărbat de a avea fantezii erotice în pat cu o femeie pe care nu-i place sau nu-și dorește.