Iubitul tău te face fericit?

Experții și maeștrii tantrici cred că suntem responsabili pentru propria noastră fericire și nu responsabilitatea nimănui altcuiva.

Această poveste este atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Are un mesaj puternic care ne amintește că suntem responsabili pentru fericirea noastră.

„Iubitul tău îți este ușor să fii fericit?”

Expertul le-a întrebat femeilor cum își fac partenerii fericiți în timpul unui seminar la universitate.

Au fost multe povești de spus, unele foarte autentice și înțelepte, și a fost aleasă o fată, care fusese la seminar cu iubitul ei.

„Spune-ne, te rog: iubitul tău îl face fericit?”

Iubitul s-a așezat mai confortabil și a așteptat să audă răspunsul de la iubita lui. Știa că iubita lui va răspunde „da” în timp ce făcea toate eforturile pentru a o face să zâmbească și să fie fericită. Au avut o relație minunată construită pe respect și dragoste reciprocă, așa că ea nu a făcut critici nefondate.

Iubitul a rămas uluit când iubita lui a răspuns.

Ea a spus: „Nu, iubitul meu nu mă face fericit”.
Femeia a continuat să vorbească, în ciuda confuziei lui.

„Iubitul meu nu m-a făcut niciodată fericit și nu mă face fericit.” Sunt fericit, dar nu fericit. Nu el determină dacă sunt fericit sau nu, ci eu. Fericirea mea depinde numai de mine. Pentru că fericirea este a mea, depinde de mine să mă fac fericit. Sunt singurul responsabil pentru fericirea mea.

Deși el mă ajută, nu el este cel care mă face fericit. El nu este responsabil.

El trebuie doar să fie sincer și sincer.

Fiecare aspect al vieții noastre se schimbă mereu. Oamenii se schimbă, corpul meu se schimbă, climatul se schimbă, lucrurile care ne oferă bucurie, cei mai dragi prieteni, sănătatea mea mentală și fizică se schimbă și așa mai departe. la nesfârşit.

Indiferent ce s-ar întâmpla, trebuie să fiu fericit. Chiar dacă nu am multe lucruri, sunt fericit. Sunt fericită, indiferent dacă ies cu prietenii sau stau singură acasă. Sunt fericit, indiferent dacă sunt singur sau înconjurat de alții. Chiar dacă sunt bogat sau sărac, sunt fericit! Femeia a fost de acord.
Iubesc, sunt iubit și sunt fericit. Dar, eram deja fericit când partenerul meu a plecat.

„Sunt bucuros să fiu aici. Bucuria și tristețea pot fi cauzate de alte lucruri, oameni, situații sau momente. Deoarece viața îți poate aduce uneori mai mult decât te așteptai, momentele de tristețe fac parte din a fi iubit. Chiar și în orele cele mai întunecate, încerc mereu să mă trezesc, chiar și atunci când mi se pare imposibil.Da, chiar și în cele mai rele momente ale mele, mă străduiesc să găsesc fericirea.

Mă inspir din experiențele mele din trecut pentru a învăța și a trăi lecțiile eterne ale iubirii, iertării și compasiunii. Caut fericirea în a-i înțelege, a-i ajuta pe ceilalți, a-i accepta și a oferi confort și mângâiere.

Doar așa am reușit să mențin o relație bună cu soțul meu”, a spus ea.

Soțul ei a fost cuprins de emoție când a auzit cuvintele iubitului ei și a început să aplaude cu toți ceilalți din cameră.